In 2024 gaan we deze lessen weer aanbieden want het was een groot succes :-) Zodra de data bekend zijn, komen ze online, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de nieuwe data als eerste te weten. Naar verwachting zal dit rond de zomer zijn.

In vier avonden leer je de basisprincipes van vegetarisch koken. Vegetarisch koken is niet het vlees vervangen door iets anders, maar op een andere manier naar eten en koken kijken. Er komen heel veel onderwerpen aan bod, zoals welke ingrediënten gebruik je, welke technieken zijn er om groentes te bereiden, welke materialen heb je nodig, welke smaakmakers zijn er en hoe combineer je die? Wat moet je in je voorraadkast hebben, hoe kook je met 'leftovers', hoe stel je een weekmenu samen (en je krijgt voorbeelden). We leggen je veel uit, geven demonstraties en natuurlijk ga je zelf ook een aantal dingen direct in de praktijk brengen. 

Met deze kooklessen willen we je graag inspireren om anders te gaan koken en/of meer plezier te krijgen in het bereiden van je maaltijden. Natuurlijk krijg je toegang tot alle recepten waardoor je met deze leerzame en praktische cursus thuis ook daadwerkelijk aan de slag kunt gaan.

We starten elke avond met een lichte maaltijd (door ons bereid) en gaan daarna snel aan de slag.

Locatie: Cook-Ing, Nieuwe Ebbingestraat 23 te Groningen

De kooklessen gaan door bij minimaal 8 deelnemers.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Kijk ook eens bij naar onze Kookworkshops